tekstil.no - metervis...  Stoffer til de fleste

ULL TIL DET MESTE

Vilkår

P.g.a. mye arbeid med betalingspåminnelser, har vi nå tatt i bruk Netaxept og vi må i større grad be om forhåndsbetaling.

Om det er noe som haster, er det også lurt å betale med kort, for da blir pakken din prioritert.

Levering. Vi leverer omgående fra vårt store ullvarelager. Vi kan i kortere perioder være utsolgt for enkelte stoffer. Du kan likevel ta disse med i bestillingen. Restordre ettersendes portofritt straks varene kommer til lager.

NETAXEPT. Du betaler med kort i nettbutikken.  Beløpet blir ikke trukket direkte, men det blir reservert hos NETS intil pakken er ferdig og fakturert og sendt. Så går vi på NETS og trekker det riktige beløpet. Vi kan ikke trekke høyere beløp enn det du har bestilt for, men vi kan trekke mindre. Du kan også betale med VIPPS 604275

Du kan selvfølgelig betale med vanlig giro. Du bestiller og vi lager til pakken og sender en ordrebekreftelse til deg på e-post og du bruker det nye ordrenummeret du får tilsendt som referanse. Dette vil nok forsinke bestillingen din noen dager.

Kunder som tidligere har fått faktura og betalt innen forfall kan fortsette med det.  

Vi har igjen tatt i bruk postoppkrav nå som en prøveperiode. Hvis det ser ut som det går bra, så vil vi fortsette med det. Dersom mange bestiller og lar være å hente pakken, så kan ikke vi fortsette med det. Husk at dersom du bestiller og lar være å hente pakken, så må du likevel betale fraktkostnadene begge veier og det er mye mer enn de kr 115,- som vi belaster kunder som bestiller under kr 1800,-. 

Du betaler kr 115,- i porto for vanlig postpakke. Ved sendinger over kr 1800,- betaler vi portoen!

Mengde. Du kan bestille alle ønskelige lengder helt ned til 50 cm pr farge. Hele stykker er ca 25 m. Vi kan også farge spesialfarger for deg som bestiller større kvantum. Ta kontakt!

Returrett. Etter kjøpsloven har du to ukers full returrett. Du returnerer som vanlig postpakke, og betaler selv returporto. Husk å oppgi navn og telefon, samt kontonummer dersom noe skal tilbakebetales. Ta gjerne kontakt på telefon før du returnerer en vare.

Uavhentet pakke. Pakken ligger på postkontoret i 14 dager før den går i retur til oss. Hvis du har bestilt, men ikke hentet pakken, er vi dessverre nødt til å belaste deg for våre totale fraktomkostninger.

Sending utland. For sending til utlandet gjelder priser eks.mva. men du må betale ditt lands merverdiavgift ved mottakelse. Du betaler også vanlig postfrakt til ditt land. Om du klikker deg inn på Frakt på nettbutikken, finner du hva du må betale i frakt.

Skaar Tekstil as